Utmaning ett:
Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar.

1. Jag måste släta ut lakan och bädda iordning innan jag lägger mig. Blir galen av att ligga på skrynklor.
2. Jag lägger allt i högar. Prydligt ska det vara.
3. Jag kan nästan inte gå förbi en Mc Donalds utan att gå in och käka något.
4. Jag gillar inte att vara omatchig. Stör mig enormt att ha kläder som inte passar ihop någorlunda.
5. Jag är köttskeptiker. Käkar i princip aldrig kött på krogen, man vet liksom aldrig vad man får.

Utmaning två:
Du skall göra upp en lista på dina fem bästa egenskaper och sedan utmana minst fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar.

1. Jag är positiv. Nästan jämt.
2. Jag är bra på att styra upp och ta tag i saker.
3. Jag tror att jag är bra på att visa dom jag tycker om att dom är viktiga för mig.
4. Jag är bra på att köra bil.
5. Jag är en jäkel på att bränna pengar, dricka drinkar och käka. Jag älskar mat.

Och dessa utmanar jag…
Hm. Jag tror jag hoppar utmanandet, det är dags att dra på yoga. NU!