Torsdag: Flygtur med köttbullar och stora tårar till In her shoes. Magen har verkligen gjort mig blödigare än vanligt! Landning på ett iskallt Newark. Flygbuss till Manhattan och stora ögon från mr Kastås när vi promenerade förbi Times Square på väg till hotellet. Neon är coolt! Incheckning på ISKALLT hotell, tandborstning och sen en promenad längs 5th avenue. Jättegod Carbonara-middag på Pastalovers. Hade gärna druckit vin till, men det blev Diet Coke.

Fredag: Vaknade sjukt tidigt. Smarrig bagelfrukost och besök i Empire State Building. NY är såå snyggt från ovan! Askallt i skuggan, skönt i solen. Sen shopping på Broadway mellan Houston Street och Canal Street. Lååång promenad till Century 21 där vi köpte fyra par pjuck. Bara ett enda par till mig. Morr! Sen lunch på Fridays, taxi hem, powernap, promenad till Madison Square Garden. Sjukt cool och rolig match mellan Knicks och Orlando. Kevin Bacon var där! Rafflande slut, men vi vann tillslut! Nattmacka på vägen hem, sen äntligen sova.

Lördag: Vaknade inte förrän kl 07. Good! Kollade på tv där Stephen Baldwin protesterade mot en porrbutik som ska öppna nära hans barns skola, Oprah var arg på en lurig författare och Brokeback Mountains killhångel chockade Amerika. Promenad upp på 5th och in i Central Park. Galna joggare, helgspatserare och ekorrar. Hittade några tavlor vi båda gillade, kostade 100 bucks, så vi drog till Guggenheim och funderade. Spanade på Picasso, Munch, van Gogh och dom andra. Sen gick vi och köpte våra tavlor och tyckte att det var billigt! Jättevarmt och skönt i solen, vårkänslor, massa folk utan jackor på uteserveringarna, men ingen plats för oss. Käkade på ett lokalt hak vid typ 80th Street och knallade ner och shoppade lite på GAP och H&M. Smarto-Hanna handlade mest på H&M. Sen dumpade vi prylarna hemma, tog tuben ner till Battery Park, men hade precis missat sista båten till Liberty Island. Well well. Tub upp till Canal Street för att kolla in Chinatown och Little Italy. I like! Mycket billiga dvd:er, parfymer och väskor. Jag fick nytta av mina prutarkunskaper och köpte en råsnygg grön väska för 23 dolares. Skulle kunna vara riktigt skinn! Lång smarrig middag på en italienare, promenix hemåt, men sista biten blev det taxi, gravvot orkade inte gå mer.

Söndag: Vana att vakna tidigt nu. Trots packning, utcheckning och långfrulle var vi tidiga i Battery Park och kom med första båten ut till Liberty Island. Sjuka säkerhetskontroller, men trevligt att spana in Miss Liberty. Såg kanske Steven Spielberg. Kanske. Tub till Times Square, burgare och pizza på finhak och sen hämta väskorna och knalla till Port Authority. Då kom regnet. Flygbuss till Newark för ännu fler säkerhetskontroller. Seegt. Shoppade mascara och godis och såg trött och gravid ut för att få sitta ihop på flyget. Funkade! Istället för att sova såg jag nån Wallanderfilm och Just like heaven. Stortjöt igen. Landade och fick vänta lääänge på väskorna. Taxi hem med babblig chaffis, snabbdusch och sen till jobbet. Kan inte fatta hur fort den här sköna helgen gick! Vill tillbaka NU!

Det här blev inte så kort märkte jag nu! Nåväl, bildbevis finns förstås! Lars bilder finns här, mina i galleriet –>