Satt och tittade på Svenska dialektmysterier och skrattade gott åt hur roligt vi tuningar låter – och plötsligt dyker ingen mindre än Bosse Fridborn upp i bild! Vitare frilla än sist, men visst är det han!

Vem f-n då tänker ni förstås.
Jo, Bosse är min gamla företagsekonomi-lärare. Galen. Lärde mig allt om bra och dåliga affärer. Som Iteracykelns storhet och att köpa biobiljetter billigare 5 minuter efter att filmen börjat. Som alltid använde Helena och hennes jugoslaviska pojkvän som exempel när vi pratade om sambolagen. Lite för ofta. Ja, herregud (med gnällig betoning på e:na förstås). Honom har jag inte tänkt på sen…ja…det måste vara typ 12-13 år sen sist. Anledningen till att jag idag helst inte kommer i närheten av något som har med siffror eller ekonomi att göra. All heder till Bosse alltså!


Här är han. Gamle Bosse ”Tossing” Fridborn.