Jag var hos barnmorskan Ulla igår. Tog blodprov, mätte magen och lyssnade på hjärtljud. Allt var kanon, magen växer som den ska och den här gången slog det lilla Frall-hjärtat 144 slag/minut. Jag har gått upp 8 kilo so far och det tyckte både hon och jag var lagom. För övrigt tyckte hon att det var roligt att jag var så pigg och ville höra ALLT om New York. Gillar henne mer och mer faktiskt!
Frallan väger lite mer än ett paket mjöl, strax över ett kilo och jag känner tydligt på kickandet att h*n blir starkare för varje dag som går. Nu syns rörelserna mer och mer på utsidan och ibland fladdrar det bara till under tröjan. Hur coolt som helst! H*n är mest igång morgon och kväll eller när jag är alldeles stilla. Det enda som är jobbigt är att det blir väääldigt trångt i magen när jag har käkat, plus att jag måste gå upp och kissa på nätterna. Går nog på toa dubbelt så ofta som vanligt, men eftersom jag inte har några andra krämpor så tänker jag inte klaga det minsta!

Du har gått 200 fulla dagar av 280
Du är i vecka 29
Du har gått 28 fulla veckor och 4 fulla dagar (v28+4)
Du är i 7:e kalendermånaden
Beräknad förlossning: Sön 7 maj 2006 (80 dagar kvar till förlossning)