Eftersom Franska Matsalen på Grand plötsligt lägger ner verksamheten efter 132 år, fick vi bråttom att utnyttja presentkortet vi fick i bröllopsgåva. Så igår kväll tog vi på oss finkläderna och försökte se hemtama ut bland guld, heltäckningsmattor och fint folk. Vi beställde fördrinkar och bestämde oss för avsmakningsmenyn. Själv fick jag hoppa vinpaketet, men lyxade till det och smuttade lite champagne. Gott! Fyra timmar senare hade vi avverkat nio (!) rätter och var väldigt mätta och belåtna. Några små missöden med ett väldigt stort och salt ostron, fisk-bestick-vims och fnissande personal, men annars kanon. Klart bäst var gösen som riktigt smälte i munnen. Även ostbrickan imponerade på oss som älskar stinkostar! Stort stort tack till Peter, Hagge, Johan, Carin, Jakob, Sunil, Perka, Ankan, Klara och Nicke!

Den 25 februari serveras de sista gästerna på Franska Matsalen.