Du har gått 136 fulla dagar av 279
Du är i vecka 20
Du har gått 19 fulla veckor och 3 fulla dagar (v19+3)
Du är i 5:e kalendermånaden
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester två
Beräknad förlossning: Sön 7 maj 2006 ( 143 dagar kvar till förlossning)

Yes! Tjugonde veckan nu. Halvtid och Frallan sprattlar mer och mer för varje dag som går! H*n växer så det knakar under den här perioden och är ungefär 25 cm lång och väger ca 250 g. Huden utvecklar ett gelélikande lager, vernix, som skyddar huden från fostervattnet. Under mjölktänderna bildas de permanenta tänderna.

Jag tycker att tiden sedan jag kissade på Clearbluetestet den där morgonen har gått otroligt fort och nu är det lika lite kvar! Galet! Det är verkligen tid att börja klura på bra lösningar hemma och börja barnvagnsspanandet på allvar!