I kväll träffade jag ett gäng töser med stora magar igen. Vi ska alla föda ungefär samtidigt och hänger på samma tråd på Familjeliv. Gick till första träffen med viss skepsis (folk på internet är ju faktiskt precis som folk brukar vara i vanliga livet) och tänkte att det säkert skulle vara några galningar, några socialt handikappade, några jag inte skulle gilla och förhoppningsvis nån rolig och trevlig prick. Den gången var vi 14 stycken och jag blev positivt överraskad – dom jag hann snacka med var sköna tjejer allihop!

Jag har fortsatt hänga på Familjeliv och idag käkade jag italienskt med 7 av tjejerna. Det är verkligen grymt bra att ha några likasinnade att älta gravvogrejer och förlossningstankar med. Ni andra vinner ju också på det, så jag kör på! Får se när dom där skumma typerna dyker upp…