Update: Restaurangen heter KN Brasserie och ligger på Dunkri 6 i Gamla stan.

Hoho, trådlöst på hotellet, gött!
Vill börja med att klargöra en sak: Åk inte Regina Baltica med hytt på plan 1 (under bildäck) när det är halv storm. Fyfan. Natten från helvetet. Men vi överlevde – var inte helt säker på det ett tag.

Men nu är allt kanon. Vi har spenderat dagen med att vandra runt i Gamla Stan. Inte så mycket kul shopping (öststatsmode, dyra lusekoftor och naziprylar) men väldigt vackert och mycket gott att äta och dricka. Efter en liten eftermiddagsdupp på hotellet och förfest med popquiz i rum 229 så tog vi taxi in till stan. Käkade på ett grymt bra ställe som ingen borde missa (namn kommer – hjärnan är tom nu) och sen hängde vi ett tag på DM-baren. Skön bar, konstiga gäster men förstås väldigt bra musik!

Nu är det sängläge.
Har styrt upp lite jobb, läst lite mail och kollat några bloggar. Nu ska jag krypa ner i min sköna hotellsäng. Vi bor i Michael Jackson-rummet förresten!