För ett halvår sen började vårt trådlösa nätverk gå upp och ner. Vi stod ut ett tag, provade en massa olika sätt att lösa det, men gav till slut upp och letade fram en väldigt lång och röd nätverkskabel från gömmorna. Så har det varit sen dess. Tanken var väl att vi skulle göra något åt det direkt men…ja, ni vet hur det kan bli.

Numera kan jag bli förbannad flera gånger om dagen när jag ser den ilsket röda sladden som ringlar sig runt lägenheten. Men idag är det dags. Jag ska testa en Airport Express och om den funkar så ska jag kasta ut Netgearlådan genom fönstret. Håll tummarna!


Kan den här lilla prytteln fixa biffen?

UPDATE: Det funkar! TJOHOOO! Nu står både pcn och macen här och surrar hemtrevligt. Utan sladdar. Tack för hjälpen och lånet Henke! Nu drar jag till Humac och köper en egen Airport!