Var på smygläsningen av Quote 2 igår. Lite mingel med gratisdricka i sviten på Lydmar. Träffade på lite gamla bekanta och det var kul, men framförallt så blir man ju glad när man får studera lite kändisar på nära håll!

Snyggast var Ayesha som hade en ruskigt fin och rolig kappa. I övrigt såg hon precis lika cool ut som vanligt. Martin Kellerman hade blivit lite rundare sen jag spanade in honom senast. Klädsamt dock. Roligast var han med kepan som är programledare för nåt barnprogram (minns inte vad han heter), han ser verkligen likadan ut varje gång jag ser honom. Han verkar bara ha en enda outfit.

När vi sen hamnade på Debaser så spottade jag den alltid übercoola Viktor Brobacke och Gustav Bendt. Inte så konstigt dock eftersom det var onsdag och Club Killers.
Summa summarum = skön kväll!