Efter en lyckad flytt av fröken Osnes (jag hann bära en kartong, en påse och ett bord) premiärkäkade vi pizza i nya lyan. Funkade finfint och det kommer att bli en kanonlya när allt kommer i ordning!

Sen var det dags för den numera traditionsenliga fredagsölen på Underbara bar. Venke sopade banan med oss andra på Henkes fredagsquiz, hade alla rätt och fick det åtråvärda paketet som visade sig innehålla whiskyglas med inbyggd kräkdoft. Yum!

I går stod hångel, städning och tjejmiddag på schemat. Det blev en lojare kväll än väntat, dansen på Fashing byttes mot mingel på Lokal, men det var ändå jäkligt roligt att hänga med Creator/Storåkers-brudarna.

Idag har vi invigt Cafe Negro som öppnat i porten bredvid vår. Kanongoda mackor, gott kaffe (enligt Cilla & Lars) men lite för vimsig personal och helt sjuka priser. 55 pix för en liten macka. Det var i saftigaste laget. Nästa test blir deras ”riktiga” rätter. Återkommer med betyg.

Nu ska jag göra en mor Kerstin och plantera om våra blommor och fylla de tre förvaringskorgarna vi köpte på Åhlens idag.