Min version av listan som cirkulerat i bloggosfären ett tag. Via Popjunkien.

För tio år sedan
Hade jag bott i Örebro i två månader. Jag cyklade upp för den förbannade Brickebacken varje dag, hängde mycket på kåren och hade just upptäckt det underbara internet. Tänk att man kunde chatta med folk dygnet runt! Jag, Linda och Åsa spånade på det utltimata telefonsvararmeddelandet och drömde om att ha kuddrum i vår femrummare. I kuddbristen smyckade vi lyan med urklipp ur Fredag, slogans från Konsums papperskassar och saker vi hittade på stan. Minns hur lyckliga vi var när mr Bean (en pappdocka i naturlig storlek) flyttade in. Jag hade hjälmfrilla och lyssnade jättemycket på Blur och varje gång vi städade gick ”Things that we do” med Beagle på repeat. Det bodde en hel duvkoloni på vår balkong, som vi trotsade varje gång vi skulle tjuvröka.

För fem år sedan
Bodde jag i Abrahamsberg. Jag gick upp för 74 trappsteg varje dag på vägen hem. Åh vad jag hatade det. Jobbade på Spray och skaffade en liten kisse med min exsambo. Hade bil och storhandlade på Coop Forum på helgerna. Minns inte vad jag gillade för musik eller film, men jag vet att jag meckade med min hemsida och provade spinning för första gången i mitt liv. Hade ganska dåligt med pengar, köpte saker på kredit och klippte mig själv.

För tre år sedan
Var jag nybliven singel. Bodde på Marias köksgolv, käkade makrillmackor, datade på modem och gjorde eventjobb. Festade som en galning under sensommaren som bjöd på väldigt många varma nätter och nattbad. Spenderade många timmar på Mosebackes terrass, F12 och roliga hemmafester. Skön partyperiod när nästan alla jag känner var singlar.

För ett år sedan
Jobbade jag på Creator Momentum och läste samtidigt 10p projektledning. Hade ständigt dåligt samvete men var ändå extremt lycklig och tillfreds med livet. Hade precis bokat lokal för bröllopet och drömde om servetter, bordsplaceringar och färgteman. Tränade tre gånger i veckan och mådde sådär töntigt bra. Jag var blond för första gången i livet och på alla fester vi gick på popquizade vi.

För en månad sedan
Var jag nygift, nysemestrad och väldigt hemlig. Drack vatten ur ölflaskor och försökte dölja gäspningar så gott det gick. Hade världens ondaste bröst, men var väldigt glad och lycklig. Lusläste På tjocken, från A till Bebis och försökte förstå hur jag skulle kunna vara på tjocken?!

I går
Var jag på en jättetråkig konferens. Men humöret steg när Zandra och jag drog en shoppingrunda på eftermiddagen. På kvällen hade jag sjukt mycket energi och städade, bakade äppelkaka och diggade till nya Cardigansplattan.

I dag
Är jag trött. Sitter och förbereder ett par möten (går sådär som synes) men längtar faktiskt mest efter helg. Ikväll blir det lite häng med Jo & Henke.

I morgon
Är det äntligen fredag! Inte ett enda möte i kalendern och jag kan gå på fredagsölen på AG utan att behöva luras!