Känns som om jag har väntat i flera veckor på att höra något från Sofia. Dött i mailboxen och dött i bloggen. Men så kollade jag nu igen och det var visst bara fyra dagar sen hon bloggade senast. Det är så konstigt när någon man pratar med varje dag plötsligt bara drar till andra sidan jorden. Plötsligt hörs man en gång i månaden på sin höjd. Och ett par blogginlägg i veckan är guld, men långt ifrån tillfredsställande.

I dag kunde jag inte hålla mig längre, var tvungen att ringa. Och jäävlar vad glad jag är nu! Tio minuters Sofia-update made my day! Nu har vi skvallrat, garvat och diskuterat lite allvar. Bomull för kompissjälen! Men mycket vill ha mer. Sofia, ta en snabb Stockholmsweekend så går vi på Mc Donalds, drar på shoppingrunda, promenerar runt söder, kollar in BK Örnen, fikar flera gånger om dan, dricker drinkar (juice för min del) och snackar om potentiella Sofiaboyfriends. Okej?


Man ser ju hur bra hon är!