Söndag i Buzios och de smala stränderna är fulla av folk. Självklart ligger vi också här och njuter! De senaste dagarna har varit varma men molniga, så vi är sjukt glada över att vi kan jobba på solbrännan (som än så länge knappt kan kallas för bränna). Annars njuter vi mest. Jag har läst ut mina 4 böcker och stressar Lars så att jag ska få börja på hans. Förutom en trilskande mage så tampas vi mest med sköna i-landsproblem!

I morgon ska vi flytta till ett nytt ställe. Skönt att slippa det nuvarande, Aguas Claras. Fuktigt, lyhört och med en skum lukt. Jag hoppas på ett ställe som ligger i hamnen, hotell och spa-kombo. Får se vad dom kan erbjuda för pris bara.

Hoppas att ni har det bra därhemma – och framförallt, Sofia, ha det kanonbra i Thailand! Vi kommer och hälsar på dig och Pong sen! 😉

Nu: baddags!