Som man har tänkt på den här dagen – och nu är den här! Idag ska jag gifta mig! Helt galet, tror knappt att det är sant när jag sitter här. Men så är det! Jävlar vad härligt!

Lars ligger fortfarande och sover. Själv vaknade jag strax före 06 och hörde pissregnet. Låg kvar och kramades en stund, men hade lite för mycket myror/fjärilar/påfåglar i kroppen för att palla. Började tänka på packning och insåg att det var dags att gå upp. Nu har jag tömt kameran och tänkte börja plocka undan lite här. Kikade nyss ut på himlen och den är blå! Pissregnet drog plötsligt norrut. Solen skiner och det ser hur skönt ut som helst. Håll tummarna för att det fortsätter så – utomhusbröllop i skärgården är ju snäppet vassare i solsken än i pissregn 🙂

Nu: På med Laleh-plattan, sen en varm dusch med klänningen i badrummet (lite skrynklig), packa hotellpackning och städa undan för familjen som ska bo här i natt. Sen mot Clive Russel! Solong alles!