Blev väckt av att det ringde på dörren i lördags morse. Lars stod i duschen, så jag fick kliva upp och öppna. Anade oråd men öppnade ändå – och möttes av en skur av kamerablixtar. Där stod Henke & Wågen och gastade och tjoade. Jag fick ett kuvert med instruktioner: packa träningskläder, badkläder, sminkväska och kamera. Och enligt killarna skulle detta genomföras på 3 minuter. Började irra omkring i lägenheten på darriga ben och 12 minuter senare stod vi på gatan nedanför.

Så blev det taxi till Grand där vi käkade en underbar frukostbuffé. Herregud vad gott! Och vad mycket rika amerikaner!

När vi käkat så att magarna stod rakt ut tog vi en promenad till Nybrokajen där en hel drös med rosaklädda Spraytjejer stod och väntade. Jag fick på mig en råsnygg Spraydate-tisha och så började kalaset! Champagnehälsningar, äktenskapliga råd, sur båtpersonal, lyxmackor, pensionat på Möja, bad, drinkar, böckling, frågor om Lars, champagne, personliga presenter, musik, grill, telegram från förr, Austin Powers & Felicity, vin, skogspromenad, dart, utfrågningar, dikter, dans, striptease, jag har aldrig, nakenchock, vin, fors-spyor, sexutfrågning, utelåsning, vin – ja…ni fattar. Jag har haft extremt roligt! Jag är så jäkla tacksam och lycklig och glad. Henke, Wågen, Venke, Sara, Zandra, Zandra, Jenny, Cilla, Sofia, Anna och Johanna – ni är bäst! Stort stort stort tack till er! Massor av tack även till er gullon som inte var där, men som ändå såg till att champagnen aldrig tog slut! PUSS!

Jag tog nästan 300 bilder. De bästa finns här. Vill du se mer? Här är Venkes bilder.