Hemma i Stockholm igen efter en helt underbar vecka på Gotland. Vi har haft det så bra att jag fortfarande har svårt att tro att det är sant. Ska mecka med lite bilder så fort jag får tid så att ni får se att skönt och roligt vi gjorde.

För övrigt så är stan läskigt folktom. Tog en promenad ner till Gerda för att käka lite lunch och det kändes som om vi var ensamma i hela världen. Vi såg väl lite folk, men det var en ödslig känsla. Jag antar att alla tagit chansen och dragit från stan nu när det är Hawaii i Sverige (bra uttryckt av Embryo häromdagen).

För mig är det jobbdags i morgon igen. Fyra veckor på Västerbroplan innan det är dags för bröllop och bröllopsresa. Jag sitter och tittar på Bröllopsfeber nu och garvar. De letar verkligen upp riktigt konstiga, udda och sjuka människor! Och även om jag kan känna att vi snackar och meckar mycket med bröllopet så ligger vi nog i lä. Vi gjorde klart bordsplaceringen idag och det kommer att bli kanon! Wohooooo!