Igår var vi så där sjuka som bara vuxna kan vara. Vi gick upp tidigt och drog hemifrån strax före tio för att vara i stan när affärerna öppnade. Vi cyklade Kungsholmsgatan ner när jag kom på att vi nästan var som mina gamla grannar Kjell & Pia. Dom var typ 45 år och hade ingen bil. Dom cyklade överallt. Långt! Dom kunde typ dra ut till Bauhaus (det fanns inte på den tiden, men ni fattar) på cyklarna och köpa en motorgräsklippare och cykla hem med den på pakethållaren eller i cykelkärran. Ibland kom dom hem med en månads mat på styret och pakethållaren.

Jaja. Det lönade sig att vara ute tidigt iallafall. Vi lyckades hitta bröllopspjuck till oss båda, på rea! Sen köpte Lars en slirre och jag en body så att jag ska bli snygg under klänningen. Sen fick vi fika. Det blev Åhlens takterass. Jag gillar den som fasen. Men jag stör mig på att dom lagar så sjukt dålig mat. Asbra meny med massa goda italienska rätter, men allt simmar i olja, är överkokt eller dålig kvalitet. Inte bra.

Sen sprang vi på Maria & Nino som precis hade varit och hämtat sina förlovningsringar, så vi fick se dom först! Jättegrattis, så himla roligt och härligt och mer bröllop för oss att gå på!

För övrigt så vill jag att Embryo ska komma hem från sin fältbiologsemester i skärgården nu.