Ni måste hålla med. Det är så sjukt najs att möta upp några polare för att typ shoppa lite. Man inleder med en vända på stan och slutar med 14 drinkar med konstiga färger, jätteroliga fyllesamtal och ett nattbad på vägen hem kl 03.

Nästan så var det igår. Vi började i Vasaparken med pastasallad och lite vin. Plötsligt blev en 83-årig tant tagen av polisen och den konstiga kvällen drog igång. Vi mellanlandade hemma hos oss, hade sminkkurs, telefonterrade Henke & Jo och drack upp en bag-in-box. Sen slutade kalaset på F12:s trappa med dans, dissning av brattiga människor och värsta hångelstrategin för mina singeltöser. Och det var så jääävla trevligt och roligt och varmt och vackert så man blir nästan tårögd.


Om man är smart och snygg och rolig och ärlig och rak och cool och har en skön stil kanske man kan få hångla med nån av dom här töserna. Sofia, Venke och Sofia på F12.

Förresten. Stooort tack till Jakob & co som fixade in oss trots att vi inte stod på listan, kände någon som hade med festen att göra eller brukar vara där ofta. Puckofråga från vakten ifråga.