Fredag 10/6

Johanna hade bjudit in halva bekantskapskretsen på picknic i Vitabergsparken, men dagen till ära öste regnet ner. Så vi flyttade sonika inomhus och drack vin och snackade skit på El Mundo istället. Bra ställe, mindre bra mat och vimsig servitris.
Bilder: Fredag på El Mundo

Lördag 11/6

Hyrbil från Mabi mot Tuna. Bagaget var välfyllt med Kir till 30-åringen. Efter en snabb uppsnyggning skjutsade Freddan oss till IK Standards klubblokal i Hållsta. Där väntade ett femtontal gamla Tuningar och en väldigt lång 30-åring och sen blev det fest med diverse tävlingsinlslag och mat. Jäkligt rolig kväll, tack Wågen!
Bilder: Wågen 30 år!

Söndag 12/6

Seg start, men efter frukost och ett stort glas cola drog vi på sightseeing med mamma och pappa. Fika i Rådhuset i Torshälla och en vända runt Sundbyholm. Sen somnade jag i baksätet. Sen blev det middag och lite häng i trädgården innan vi körde tillbaka mot huvudstaden. Nu har jag datat lite, förberett veckan och börjat fila på ett festprogram. Men det är läge för sängen!
Bilder: Söndag i Tuna