Som den svenne jag är så följer jag Linda och den övriga massan och svarar på privatlivsduellen.

Vem är du mest avundsjuk på nu och varför?
På tjejer som jag träffar ibland på fester och möten och sånt. Som jobbar med något coolt och roligt och framgångsrikt och som pratar om sitt jobb så att det låter som att dom är värsta proffsen och har sjukt bra koll. Ibland kan jag också prata sådär, fast det är sällan det känns lika bra som det låter. Sen så blir jag avundsjuk på folk som tjänar mycket pengar. Jag vill också kunna göra lite vad jag vill utan att oroa mig för om cashen räcker månaden ut.

Säg tre hemliga önskningar, svara ärligt och privat.
1. Jag önskar att vårt bröllop ska bli så härligt och roligt och bra som vi drömmer om att det ska bli.
2. Att jag och Lars alltid kommer att vara så här kära och lyckliga.
Jag är dödsrädd för att vi ska sluta prata med varann och gå och tänka dåligheter utan att snacka med varann om det.
3. Att min tjänst blir fast i september. Håll tummarna. Hårt!

Vad gjorde dina päron för största misstag?
Jag tror inte att dom gjorde något generellt misstag. Tycker att jag artat mig rätt bra. Men jag kan fortfarande bli ledsen över deras agerande under ett stort bråk vi hade för några år sen.

Säg en dålig sida hos din svärmor/svärfar.
Min svärmor blir arg om jag inte använder cykelhjälm. Jävligt arg. Fick en i julklapp eftersom jag inte köpt någon själv. Och jag vet knappt om jag vågar skriva det här, men jag har inte använt den än…

Vad skäms du mest över dig själv?
Jag har jävligt dålig karaktär. Till exempel hade jag bestämt att jag skulle vara mitt snyggaste jag på bröllopet och gå ner mellan 5 och 10 kilo tills dess. Hm. Det är 6,5 vecka kvar och jag har gått ner 3 kilo.Sen skäms jag över att jag är lite självgod. Jag tycker att jag är bättre än många andra.

Vad är du mest mallig över dig själv?
Att jag trots att jag inte har pluggat nämnvärt har skaffat mig ett jävligt bra och roligt jobb med rätt bra pröjs. Plus att jag alltid varit lite kaxig och skrytig om vad jag vill göra och det har ju gått bra. Sen är jag jävligt mallig över att jag skaffat en kille som är snygg, smart, rolig, omtänksam och social.

Vilken är ditt livs största sorg?
Jag har inte varit med om så många sorger och de jag kommer att tänka på är inte av den kalibern att de räknas som ett livs största sorg. Möjligen saker jag gjorde mot min familj när jag var tonåring.

Beskriv varför du är en stor bluff.
Jag snackar rätt mycket och verkar som om jag kan mycket, men jag är inte så bra som jag verkar. Jag är bra på research och det funkar bra. Sen är min allmänbildning pinsamt låg.

Så, nu vet ni. Hoppas att jag inte kommer att ångra att jag skrev det här.