I torsdags fyllde vår krulligaste kompis Henke B 30 år. Vi firade förstås traditionsenligt med sprit och en födelsedags-ipod. En sjukt skön kväll på Norr Mälarstrands eget Tip Top, Mälarpaviljongen. Iskall öl, sambuca, helt ok käk och det bästa sällskap man kan ha!

Lite segt uppvaknande på midsommaraftonsmorgon alltså. Men det gick fort över när vi insåg vilket kanonväder det var utanför. Vi packade, hånglade och gick sen ut för att bli upphämtade av Petra & Alex. När Alex svänger in bilen till trottoaren hör jag en fet smäll och blir jätterädd. En millisekund senare blir jag, Lars och väggen bakom oss nersprayade av något vitt illaluktande klet. Det visar sig att det låg en påse vid trottoarkanten. I påsen låg lite skräp och en liter gammal mjölk. Den körde Alex över så att hela innehållet tömdes över oss. VIDRIGT! Sluta kasta era äckliga soppåsar på gatan – OK?! Omstart med dusch och ombyte alltså. Resten av dagen funkade bättre, kvällen och natten var helt underbar! Det bästa midsommarvädret i mannaminne och riktigt skönt sällskap hos Roger & Anna på Ingarö.

Bilder från både Henkefirandet och midsommarafton.