Måndag fast tisdag. Jättehärligt att veta att när man går till jobbet i morrn är det redan mitt i veckan – och tydligen ska det bli varmare också. Idag är en bra dag.

Långhelgen spenderade vi med gamla vänner, några av de närmsta vännerna och familjen. Fredagsöl på Lemon, sen hyrbil till Tuna med ett snabbt stopp i Mariefred och besök vid Gripsholms slott. Lördagkvällen käkade vi kinamat och firade mammas och pappas 29-åriga bröllopsdag och på söndagen klädde vi oss ljust och var på Vilgots dop. Sen blev det grillning, hemfärd, några öl på Pelikan och sen en söndag i soffan. Underbart!
Spännande att se de nyförlovades ringar och att träffa Wågen. Kul med ett ministopp i Mariefred – där Idlaflickorna dök upp med sina bollar (döfånigt). Längesen jag var hemma, så det var mysigt, kul att hänga med päronen, kul att hänga med Freddan, jättekul att träffa Anna, Lisa, Sofie med magen, Behnam, Maria och framförallt huvudpersonen Vilgot som är ett riktigt charmtroll.

Bilderna från helgen vecka 22:
Fredagsöl
Mariefred + Tuna
Vilgots dop
Söndagsöl