Vaknade i morse av att regnet slog mot rutan och åskan mullrade. Blev lycklig av att kunna spendera dagen i soffan utan att känna att man missar dagen utanför (vilket iallafall jag gör när solen strålar från en klarblå himmel). Fast nu skiner solen. Så min plan gick i stöpet. Men förmiddagen var najs, senaste avsnittet av Lost i soffan med lyxmackor med brie och tomat. Gillar Lost-dagarna. Man får alltid något nytt att klura på!

Igår var vi på bartömmarfest hos Henke. Drack sjukt goda drinkar, dansade som tokar till Håkan och popquizade. Hemmafester är verkligen underskattade! Ramlade hemåt med sista tunnelbanan vid 03-tiden till mitt stora förtret. Jag ville dansa mer. Men att nynna på ”Stad i ljus” och fnissa åt hejarramsor bland andra festglada på nattens sista tub var också rätt skönt!

Nu ska jag lägga sista handen vid vårt festprogram. Förhoppningsvis går hela kitet till tryck under morgondagen. Väntar bara på lite högupplöst tapet från Jakob. Bra blir det!