Ännu en kompis kliver in på Expressen om ett par månader! Idag skrev Zandra på avtalet och blir projektledare för mobila tjänster. Stort grattis vännen! Det kommer att bli kanon! Jag är sjukt glad över att få dig som kollega!

I övrigt har det varit en lång dag – satt och meckade med en massa prylar på jobbet och glömde bort tiden. Det är då man vet att man har ett roligt jobb antar jag. Men sen drog jag hemåt med en snabb titt in på Åhlens på vägen. Lyckades shoppa upp de sista presentkorten jag fick i födelsedagspresent av familjen så för mina 1500 pix fick jag:

1 svart FCUK-top
1 turkos Kookaitop
1 skitsnygg skinnväska
2 långa pärlhalsband
1 par gröna örhängen
1 svart v-ringad tröja
1 svart v-ringat linne

Jag är extremt nöjd och glad. Faan vad det är härligt att shoppa! Jag blir verkligen lycklig och exalterad som en liten unge när jag får nya prylar!