Måste bara spy lite galla över mitt nya hatobjekt Bredbandsbolaget. Förstår att dom har haft bråda dagar med uppköp och annat, men ärligt talat. Jag har skaffat hemtelefon för att jag vill kunna ringa folk från den. Inte som nån j-a prydnad.

Vi bytte från Telia till Bredbandsbolaget för en månad sen. När modemet väl kom och vi glada ihågen kopplade in paketet så funkade det inte. Ringde dom från Lars mobil (jag har ingen täckning hemma i lägenheten med min) ett antal gånger och när dom provat allt man kan göra per telefon flera gånger så skickade dom en tekniker. Teknikern kom. Fick inte igång det. Second line tar sig an fallet och lyckas få upp telefonin efter 2,5 vecka. Brusigt och jävligt – men det gick att ringa. Var uppe i 4-5 dagar, sen gick det ner igen. Jag ringde – dom bättrade på signalen (hur dom nu gör sånt), det funkade igen. En hel dag. Nu har det varit nere sen i onsdags. I torsdags lovade dom att skicka en ny tekniker – nu är det tisdag och ingen tekniker så långt ögat kan nå. Och inte funkar det att ringa.

Hej då Bredbandsbolaget – hej hej Tele 2. Fick nog och ringde och sa upp abonnemanget i förmiddags och berättade att jag tänkte skicka in Lars mobilräkning till dom. Tjejen i luren skrattade och tyckte att jag skulle göra det. Eh.

Håll nu tummarna för att det går bättre den här gången, ok?