Ja, ibland har man angenäma problem. Skattjakten jag fick i födelsedagspresent inleddes med att jag skulle infinna mig på Nordic light hotel kl 12 igår. Där dök Zandra och Venke upp med en strawberry daquiri och ännu ett gyllene kuvert. Överlämning, fotografering och sen försvann dom. Satte mig och sippade på drinken och öppnade kuvertet med darrig hand – och ut trillar mängder av femhundringar! Läste det medföljande brevet och insåg efter några minuter att jag på fullaste allvar skulle ut på shoppinguppdrag – 6.000 kronor skulle brännas före kl 17 då jag skulle infinna mig på Bistro Boheme för att redovisa. Överblivna pengar skulle då återtas till kompiskassan!

Waaaaa! Vilken jävla grej!

Satt och skrattade för mig själv och skakade på huvudet – vilka sjuka kompisar man har! Men sen kollade jag på klockan, 4,5 timme kvar. Bara att sätta fart! Startade på Stureplan och jobbade mig upp mot Drottninggatan och efter en trög start där jag bara brände 299 kronor den första timmen kom jag igång på allvar. Jag störtade mellan butiker, plockade snygga grejor, provade, handlade och sprang vidare. Många många många påsar blev det! Hade extremt roligt och när jag klev innanför dörren på Bistro Boheme klockan 16.51 hade jag hela 9 kronor kvar på fickan! Rätt bra jobbat om jag får säga det själv! Nu har jag en hel hög nya prylar och det känns såå lyxigt! Bilder på mina inköp (ett svart linne och ett par svarta brallor saknas, dom har Venke lånat) hittar du här.

Ett enormt stort tack till de skönaste av vänner: Henke, Sofie, Sara, Wågen, Pigge, Roine, Thomas, Brian, Venke, Alex, Lisa, Magnus, Roger, Anna, Henrik, Sofia, Mia, Maria, Nino, Anna-Stina, Ullis, Eva, Zandra, Andres, Henke B och Johanna – ni är bäst!

Måste också nämna fredagens höjdpunkt. Kent rockade loss i jättetältet vid Storängsbotten. Mein gott vad det är härligt med Kent live. Håren stod rakt ut på hela kroppen vid flera tillfällen. Bäst av allt var ”När det blåser på månen” akustiskt och ”Mannen i den vita hatten (16 år senare)”. Den senare är verkligen en värdig ersättare till ”747” som ju i princip alltid har avslutat deras konserter tidigare. Grymt att få se konserten tillsammans med Freddan också. Jag tror vi känner lite likadant när det gäller Kent 🙂