Som det har räknats ner till den här dagen. Men så kom den då äntligen. Och det blev väckning med sång och paket, firande på Bolibompa, montering av mini-piano och sen har det fortsatt i högt tempo med ännu mera paket, tårta, musik och nuggetslunch. Som det ska vara helt enkelt. Bästa presenten var en stor monchichi från Frank som hon blev alldeles till sig av. Fint tycker mamman förstås som fick torka en tår över glädjen.

Och hon är en fin treåring. Just nu med nysprucken trumhinna och nästan två veckors sjuka, men annars glad, viljestark, smart, pratig och rolig. Ska bestämma allt själv och gör precis allt så som Frank gör. Hon börjar hoppar över tuppluren mitt på dagen oftare och oftare, lär sig bokstäver och räknar massor. Och i morgon ska hon lämna napparna till bebisdjuren i Rådsparken. Blir spännande att se hur det går…