Om precis ett dygn rushar jag runt och svettas på Södermalms gator med tusentals andra galningar. Yep, det är dags för mitt första Midnattslopp! Jag är inte i den form jag hade hoppats på, men kommer att sikta på att ta mig runt under timmen. Det fixar jag på flacka rundor, men det här är lite annorlunda. Några riktiga helvetesbackar ska klaras av. Jag provsprang tillsammans med min löparpolare Dan i lördags och då sprang vi i okej tempo, inget hets och tog oss runt på 1,04. Så vi får se!

Iallafall så tänkte jag be er att hjälpa mig med pepp. Nike har ställt upp fyra stora skärmar i den värsta backen i Vitabergsparken där de kommer att visa pepp-meddelanden när löparna som blivit peppade springer förbi. Jag blir tokglad om ni vill logga in på Facebook och dra en hejjarramsa eller två (startnummer 10633) så att jag tar mig upp. Fysisk pepp på plats är förstås också varmt välkommet!

Puss och tack!