Regn i håret betyder ju lycka sägs det. Och med den regnmängd som trillade under lördagens bröllop så lär just lyckan i det Ismarkerska hemmet inte vara något problem under det närmsta århundradet. Trots det blöta vädret blev det en fantastisk dag med en vigselakt utöver det vanliga där Jocke Berg körde en akustisk version av ”Utan dina andetag” (inte ett öga torrt), sedan en helt galen middag med grymt käk, massa skratt, roliga tal och glada gäster. Avslutningsvis dansade vi oss toksvettiga i sjömansskolan vid Pålsundet. Tack Henke & Annika för en fantastisk dag, ni var otroligt fina. Hoppas att smekmånaden i Malaysia blir kanon!

Jag lyckades glömma både kamera och extraskor, så det blev bara några mobilbilder. Däremot så kan man kika på några från mobilen och från kameran hos Pelle, och en hos Jeroen (som jag lånade här intill). Annikas brorsa Micke filmade när Jocke spelade (och där ser man även mig i början).