Nu har vi börjat vänja oss vid varann, jag och iPhonen. Och det känns helt okej. Det finns några prylar jag blir tokig på, men andra jag älskar, så de väger upp varann och ger någon sorts jämn och trygg känsla.

Sämst:
– Att man inte kan mms:a (och framförallt att man inte får något meddelande om någon annan mms:ar till en).
– Man kan inte skicka över bilder med IR eller bluetooth till datorn.
– Man kan inte filma.
– Man kan inte vidarebefodra tex sms.
– Jag kan inte gå och skriva sms samtidigt eftersom tangentbordet inte sticker ut utan finns på displayen. Nu får jag glatt stå stilla och hålla koll på var jag sätter korvfingrarna.
– Kladdigheten. Öronflott har fått en helt ny innebörd.

Bäst:
– Applikationerna. Jag uppdaterar twitter, bloggen och facebook lätt som en plätt, letade mig fram till hus i söndags med kartfunktionen, laddar upp bilder på flickr och läser mail från alla mina mailkonton direkt i telefonen.