Frank är 92 cm lång och väger 15,5 kilo. Han snackar i princip hela tiden, sjunger små grodorna och bäbä vita lamm (fast i sin version, bäbä vita man). Han vill gärna lyssna på Håkan i lurarna och tittar helst av allt på Dora eller Fem myror är fler än fyra elefanter.

Han somnar själv i sin säng efter att vi läst en saga men kommer över till vår säng vid 3-4-tiden på natten. Han går utan blöja när vi är hemma men har inte riktigt fått kläm på att säga till innan det är dags. Däremot så visar han gärna när det blivit en pöl på golvet. När blöjan är på säger han till när han har gjort nummer två.

Han kan jättemånga bokstäver och hjälper till att ta av och på kläderna. Han vattenkammar håret och blir tokig om han inte får naglarna målade när jag målar mina. Fortfarande är tandborstning det värsta som finns. Roligast just nu är att laga mat i barnköket. Det har stått i källaren nåt halvår, men när vi tog upp det igen blev det jättekul. Han lagar pizza, spagetti, ägg och potatismos. Han diskar, visar att det är varmt på plattorna och i ugnen och häller upp kaffe som vi får smaka.

Han har skaffat sig en bästis på dagis, Alva. De kramas och springer iväg hand-i-hand när vi lämnar. Det är också för Alva han käkar hälften av skedarna med mat när det går trögt med ätandet. De andra skedarna är för Elin eller mormor.

Han är en glad kille, lätt att ha runt sig. Så länge han får sova och käka på sina tider är han en busig och kramig liten solstråle. Jag blir varm i hela kroppen bara jag ser honom. Älskade lilla unge.