Har ar klockan strax fore tva. Boysen ligger i vart AC-svala rum och sover och jag tankte ta med mig nya Liza Marklund och ga och lagga mig en stund pa stranden. Maste bara smita in och saga hej. Sex dagar sen jag bloggade. Maste vara rekord tror jag.

Vi har det oforskamt bra. Ater, dricker, badar och sasar. Det gar liksom inte att gora sa manga knop har och det passar mig perfekt. Bast av allt ar maten (utom rakorna som matforgiftade oss for nagra dagar sedan), att hanga med Sofia, varmen och att kolla in hur sjukt mycket Frank gillar det har. Han skiner upp som en sol bara vi snackar om stranden. Det ar inte bara vi vuxna som gillar att kanna sanden mellan tarna. Fast Frank gor det lite grundligare. Crawlar liksom. Gnuggar in sanden i haret.

Hoppas ni har det fint darhemma. Att falukorven smakar bra, att halsdukarna varmer och att jobbet ar kul! Puss puss!

Har inte tomt kameran an, men lite bilder dyker upp pa flickrkontot med jamna mellanrum.