Idag har Frank velat lyssna på ”Här dansar herr gurka” typ 25 gånger. Varje gång den börjar ler han brett, dansar en stund, sen kutar han iväg och hämtar sin nya pekbok, bläddrar fram till uppslaget om mat och pekar på gurkan och säger ”guukkaa, guukkaa” och så dansar han lite till. Han är så jävla gullig. Galet att han är min.

I förmiddags kollade vi på det där torpet. Men det var ju som vi visste – inget för oss. Men kul ändå. Och ja, jag erkänner. Jag var tvungen att surfa lite mer hemnet på eftermiddagen.

Och så sitter vi här i soffan och planerar veckans matsedel och jag har precis hostat in några tusenlappar på sparkontot.

Sen den pinigaste av dom alla. Jag köpte en overall till Frank på rean igår. I storlek 104. Alltså till nästa vinter…

Ibland är det svårt att koppla att det är mitt liv jag lever. Värsta vuxenlivet. Och för ett par år sen garvade jag och skakade på huvudet åt tjejer som mig.