Tidigt, jag vet. Men Alex skickade sin tio-i-topp-lista på årets bästa skivor idag. Han påstår att det ändå bara kommer samlingar i december. Så jag funderade en liten stund och insåg att jag nog bara har fem favoriter och dom råkar vara svenska allihop. Så här såg mitt musikår ut:

1. Säkert! – Säkert
Årets bästa platta. OJ vad jag haft ont i magen till de här låtarna. Men även blivit glad. Annikas dialekt får mig alltid att känna att allt hon sjunger är sannaste sanningen. Måste nog spela lite nu.

2. Timo Räisänen – Love will turn you around
Hehe, den här plattan har jag och Frank dansat väldigt mycket till. Sweet Marie får mig fortfarande att vilja gå på fest på två sekunder.

3. Kent – Tillbaka till samtiden
Som för många andra kommer den här plattan att vara oktober 2007 för mig. Vemodigt, men ändå lika skönt som varje gång Kent får vara soundtrack till en tid i livet.

4. Those dancing days – Those dancing days
Bara en ep. Men den får vara med ändå. Gladaste överraskningen. Jag tror fortfarande att de här tjejerna kommer att bli svinstora.

5. Maia Hirasawa – Though, I’m just me
Snyggare än så här blir det inte.