Tjuvlyssnat släpper en bok med opublicerade tjuvlyssningar och best of från sajten. Detta kommer att firas med ett releaseparty den 17 januari. 100 bloggare är inbjudna för att läsa och fira på Weekday i Götgatsbacken. Av någon underlig anledning är jag en av de glada 100, men Tjuvlyssnat-gänget (och jag) vill förstås fira med så många som möjligt och bjuder även in till efterfest på Ljunggrens. Kom kom alla – men glöm inte att osa enligt infon nedan:

”Efterfesten äger rum på fräscha Ljunggrens på Brunogallerian, Götgatan 36, och dit kommer vi även att bjuda övriga intresserade bloggare samt Tjuvlyssnatläsare. Vi kommer att ha ett litet jippo och bl.a. lotta ut böcker. Insläppet på efterfesten börjar 21.30, och vi kommer nog dit 22.30. Man måste OSA så att man är säker på att komma in, lokalen tar max 500 personer. Adressen är efterfesten@damon.se, ange bloggnamn eller ett vanligt namn, (man kan ange ett falskt namn för att vara hemlig). Den enda som läser av listan är dörrvakterna, så att de som vill komma dit inkognito ska kunna göra det.”