De flesta barn föds mellan vecka 38 och 42. Nu är vi inne i 39. Det börjar bli JÄÄVLIGT nära. Sweet!
Jag jobbar min sista vecka. Fatta! Tre och en halv dag kvar! Väldigt svårt att greppa att jag ska gå hem på fredag och inte komma tillbaka och jobba förräns nästa år, men det känns bra! Min vikarie är på plats och innan jag drar ska hon ha lärt sig allt jag kan. Eller ja, kanske inte riktigt så. Men det känns skönt att hinna lämna över. Var inte så säker på att det skulle hinnas med.

Annars är allt är fortfarande fina fisken, förutom att jag fått de svullnaste fötterna i mannaminne – och det går liksom inte ner! Kanske är jag modig nog att låta er se ett bildbevis ikväll. Vi får se. Det ser i vilket fall som helst sjukt ut! Inget som hindrar mig från att knalla runt i högklackat dock. Hehe. Obligatoriska mellantidssiffror:

Du har gått 268 fulla dagar av 280.
Du är i vecka 39.
Du har gått 38 fulla veckor och 2 fulla dagar (v38+2).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Beräknad förlossning: Sön 7 maj 2006 ( 12 dagar kvar till förlossning).