Nej. Nu kan jag inte hålla mig längre. Ni får säga vad ni vill, jag har försökt hålla tyst och kanske är jag en ond människa, men när jag läser vissa inlägg på en av Sveriges största föräldrasajter blir jag mörkrädd. Shit vad många galningar det finns!

Här är några exempel på trådar för den diskussionssugne att kasta sig in i: Är det okej att kasta ett glas kallt vatten på ungen för att få tyst på den? Eller har du tips till den här tjejen som har en sambo med konkelbär eller hon som har en snubbe som gör bromsspår på lakanen?
En tjej är redigt lack och undrar varför gravida ska få sitta på bussen. En annan undrar om pappan MÅSTE vara med på förlossningen och en tredje har det tuffa problemet att bebisen är för lång för koreanska kläder. Och hur är det egentligen när man som gravid har sex med sin fulla kille – kan barnet skadas av alkoholen via mannens sperma? Eller ve och fasa, tänk om folk fattar att du varit dirty vid en svensk högtid?

Hallelulja.