Yep. Ett ord som beskriver de senaste dagarna perfekt!

Det började i helgen. Vi flängde runt halva Stockholm, grejade, fixade, meckade och styrde upp sjukt mycket saker! Att vakna snorpigg kl 07.30 varje dag har sina fördelar ibland.

Barnvagnen hämtades i lördags, jag bytte klädseln (två timmars svett och svordomar gav resultat) och nu står den i all sin prakt och väntar i hallen. Lars har kapat av spjälsängen som numera är 21 cm kortare och perfekt anpassad för kortväggen i sovrummet, skötbordet har fått hjul (så att vi kan rulla det in och ut ur duschen), vi har byggt en STOR ram till mitt kära Marimekkotyg och fått upp den på väggen, jag har sytt små påslakan, blekt babykläder, kapat madrassen till spjälsängen, gjort en egen vetekudde och sytt kantstygn på en filt.

Det är en del kvar att fixa och lägenheten behöver verkligen dammsugas, men vad glad man blir när man kollar på alla våra nyfixade prylar!


Lite bilder på pysslet: vetekudden, filten, skötbordet med hjul i bakänden, påslakan till vagnen, vår stoora tavla och den förminskade spjälsängen.


Och så finfina vagnen (MÅSTE komma ihåg att ta bort ringklockan innan premiärturen).