Zandra bloggade häromdagen om störda gamla dagboksanteckningar. Måste bara dela med mig lite ur en dagbok jag hittade när jag rensade hemma hos mamma och pappa förra helgen. Vadå störd 12-åring? Hahaha!


Huvudrollsinnehaverskan och några av de inblandade.

Måndag 11 maj 1987
Idag åkte vi på läger till Njushammar. Det är kul. Vi har haft naturstudier och på kvällen badade vi i sjön. Kallt! Vi är 7 stycken som sover här i vårt rum. Pia, Mira, Johanna, Helene, Katja, Sara och jag. Dom är jättesnälla. Jag har tagit 7 kort redan. Tog förresten med bindor ifall jag skulle få mens. Gillar nog Jonas mest av killarna.

Tisdag 12 maj 1987
Idag åkte Karin, Lisa och Maria och paddlade. Vi badade igen, kallt igen. Hade ont i huvudet och tog en kapsel. Då gick det över. Jag ska göra slut med Jocke och fråga på Daniel B. Vi åt skinka och mos till middag. Blomkålssoppa till lunch. Äckligt. Jag är kär!

Onsdag 13 maj 1987
Idag har vi paddlat. Kul men jobbigt. Jag gjorde slut med Jocke S. Senare frågade han igen. Jag sa ja. Jag är kär. Vi sover i matsalen.

Torsdag 14 maj 1987
Gjorde slut med Jocke S. Frågade på Björkman. Han svarade på kvällen. Han sa NEJ! Jag blev lite ledsen. Sen var det disco på kvällen. Jag blev ihop med Ola. Jonas gjorde slut med Sara. Många tryckare blev det. Daniel B blev ihop med Karin sen. Skit. Fast sen fick jag en slime av Cicci!

Fredag 15 maj 1987
Vaknade av att jag frös. Näsblod på hela kudden. Vi packade, åt kycklingsallad, sen åkte vi hem. På kvällen var jag med Ola. Vi snackade. Gud var det var skönt att komma hem. Jag älskar Ola. Han är världsgullig!

Och för den som undrar…idag har jag jobbat och käkat indiskt, kyckling i spenat. Och så älskar jag Lars.