Jag gissade ju att helgen skulle gå i shoppingens tecken, men ack så fel jag hade. Ett bord för en hundring och två cardigans blev det. Inte helt illa pinkat, men jag är inte nöjd. Hade hoppats på ett par boots jag sett i en tidning. Men nej. Dom fanns inte. Hoppas jag lyckas hitta dom i veckan.

Men. För att kompensera den dåliga shoppingen så har jag ätit. Massor! Burgare, pommes med dip, nachos, isterband, potatismos, kötbullemackor med rödbetssallad, baguett med skagenröra, nachos igen och så det bästa – en italiensk trerätters hemma hos Maria igår. Sjukt gott och roligt! Har lagt upp några bilder för den som vill se.


Några av de läckerheter vi stoppade i oss igår.

Nu ska jag packa träningsväskan. I morgon ska Zandra och jag inviga Oasens pool och köra vattenspinning. Känns som en ytterst god idé.