När jag vaknade i morse började jag känna dom för första gången. Inte så mycket, men ändå märkbart. Nu är det inte ens en vecka kvar! Fick min klänning igår, men känner att jag är lite sent ute ändå. Vet inte vad jag ska har för smycken eller skor (beställde just ett par såna här från ASOS, får se om dom hinner fram), jag har ingen aning om hur jag ska se ut i håret och det är inte riktigt klart med blommorna. Men jag antar att det löser sig under veckan. Festprogram och bordsplacering är nästan klart…så det är nog lugnt! Hahaha, nu när jag läser det här så känner jag att jag kanske borde vara lite mer stressad än vad jag är!

Nåväl. I lördags blev Lars äntligen bortrövad på svensexa. Han var redigt seg och glad igår, mycket nöjd! Fast jag vet inte varför han blev utklädd med Babarkrona?
Jag och Jo som ju var gräsänkor drack massor av vin och lyssnade på gamla indiehits. Sjukt härligt. Allsång på två är inte fy skam.

Helgens största surprise var annars att Eva & Magnus har gått och gift sig i smyg. Den var väl inte helt oväntad, men otippad! Bra grej iallafall – date i Rådhuset på ettårsdagen. Stort grattis! 😀