5 timmar kvar innan jag tar klivet ut i min första semestervecka den här sommaren. Tvättade och byggde högar med viktiga saker igår kväll. Det är nämligen dags för den traditionsenliga veckan på Gotland. I år flyttar vi in innanför murarna och kommer att bo på Adelsgatan. Underbart!

Måste också spy lite galla över två företag som de senaste dagarna lagts till i min hatlista: Tele2 och Posten.

När jag ringde Tele2 för 1,5 vecka sen och undrade hur det gick med vår telefoninstallation så fick jag beskedet att det såg ut som om det skulle vara klart inom den närmsta veckan. Väntade en vecka och tre dagar. När jag ringde dom igen igår eftersom inget hade hänt – så finns inget abonnemang registrerat. Herrejävlar. Efter ett utbrott kastade jag sten i glashus och ringde Telia.

I övrigt så skickar jag resten av hatet från mitt hatkonto mot Posten. Mamma skickade nycklarna till lägenheten på Gotland med post i onsdags. Jag var orolig över att dom inte skulle hinna fram till idag. Men det var cool. Igår landade kuvertet i brevlådan. Det var bara det att det var ett hål i kuvertet och nycklarna var borta. Herrejävlar. Jaja, bra kvinna reder sig själv, det fixar sig med en ny nyckel. Menvafaaaan.

Om det inte händer något snart så måste jag väl starta upp egen konkurrerande post, bredbandsleverantör och telefonleverantör. Vi får väl se hur det går.