Helt galen vecka förra veckan. Inte en lugn stund, men det hände mycket roligt och kameran var förstås med! Så bättre sent än aldrig, här kommer bilderna:

Jobbé – komplett lunch med 55 minuters väntetid och fyra sallader fulla av bladlöss. Tips: ät inte lunch på Café Kajak vid Smedsuddsbadet.

Champagnepicnick och makup-kurs med smalltalktöserna på Clive Russel. Damn vad snygga vi blev! Och jag lärde mig en massa nya saker. Nu trixar jag med concealer i ögonhålorna, målar eyeliner med pensel och använder primer innan jag lägger på ögonskugga. Hahaha, helt sjukt. Men smink är ju en hel vetenskap!

Sist men inte minst. Helgen vecka 24. Olalaa…svensk sommar när den är som bäst. Gumrarö tillsammans med Henke, Alex, Petra och Lars. Kärlek på HÖG nivå. Det enda problemet är att arbetsmoralen sjunker avsevärt. Jag vill vara ledig!